Yahoo! Messenger 9.0 Beta Baru 31.10.07

Memperkenalkan Yahoo! Messenger 9.0 Beta, versi terkini perisian Instant Messaging popular Yahoo! untuk Windows. Dengan antara muka baru dan kemaskini terkini, disamping beberapa ciri tambahan menarik, sangat berbaloi untuk anda upgrade Y!M anda sekarang. Mari lihat apa yang baru dalam Yahoo! Messenger 9.0 ini.

Yahoo! Messenger 9.0

  • Antara muka baru untuk contact list. Dengan pilihan detailed dan compact list view (Klik Contacts pada menu bar).
  • New skins and emoticons! Klik dot pada atas tetingkat Messenger untuk memilih tema pilihan.
  • Integrasi Flickr dalam Photo Sharing feature.
  • Tonton video daripada Yahoo! Video atau YouTube dalam tetingkap Messenger dan berkongsi gambar dan video bersama teman.
  • Ciri baru voice calls untuk forward Phone In atau free PC calls kepada nombor rumah, pejabat atau telefon bimbit. Lagi, voice message dalam format mp3 akan dihantar kepada anda melalui emel apabila teman anda meninggalkan pesanan suara.

Perisian ini masih dalam peringkat beta dan dalam proses peningkatan sebelum versi akhir dikeluarkan awal 2008.

Download Yahoo! Messenger 9.0 Beta di sini sekarang!!

Related Articles

12 Comments

  • yay ! da download.. =D
    seb bek termasuk kat sini kalau tak mmg tak sedar ym 9 da ada.

    tq tq

    julia
    Wed 31st October, 2007
    reply
  • ekekeke..ada emoticon comel laa..ahaks!

    azrn
    Thu 1st November, 2007
    reply
  • Lawa mmg lawa dah..berat ke idak?

    eches
    Thu 1st November, 2007
    reply
  • adeyh..aku tak dpt nk install pulak..dia stuck kat 99% .. hmm ade sape tau apsal? agak cool interface dia kali ni.

    mdpai
    Fri 2nd November, 2007
    reply
  • thanks Oden.. he he ;p sedang berusaha utk download :)

    Mohd Ismail
    Sun 4th November, 2007
    reply
  • baru nak download.harap still available :)

    sejuk
    Sat 24th November, 2007
    reply
  • Aliff mmg cute sye mmg minat kat aliff , mudah-mudahan aliff success.

    dierah
    Fri 15th February, 2008
    reply