Pakej Refugees Special DataKL 31.12.07

Pakej Istimewa Refugees DataKL

Kecewa dengan pakej web hosting cPanel anda sekarang? Ruang simpanan sempit, mahal dan tiada bantuan sokongan? Tidak tahu bagaimana berpindah ke hosting baru? Perlukan bantuan?

Dengan pakej Refugees Special dari DataKL, anda akan memperoleh 4 bulan masa percubaan percuma dengan sebarang pakej hosting dari DataKL, disamping bantuan memindah fail-fail ke hosting baru anda.

Tiada sebarang bayaran dikenakan untuk 4 bulan pertama. Anda boleh membatalkan pakej sekiranya tidak berpuas hati dengan perkhidmatan DataKL dalam tempoh 4 bulan.

Sekurang-kurangnya anda tidak perlu mengeluarkan wang untuk servis yang belum pasti keberkesanannya bukan?

Syarat-syarat :

  • Mempunyai domain dan laman web aktif dengan kawalan cPanel.
  • Membuat simpanan (backup) seluruh fail laman web termasuk emel dan pengkalan data.

Daftar di sini sekiranya berminat.

Related Articles

5 Comments

  • Ahahah, saya sudah yakin dengan hosting saya sekarang….

    Azhar Ahmad
    Tue 8th January, 2008
    reply
  • [...] data ke hosting baru. Beberapa masalah di hosting lama membuatkan aku bertekad untuk mencuba Pakej Istimewa Refugees DataKL. Tanpa sebarang bayaran dikenakan, blog ini akan beroperasi dengan Pakej Data 1 secara [...]

    Kembali!! | od3n [dot] net
    Thu 10th January, 2008
    reply
  • hosting ape ye encik? boleh saya tau~

    od3n
    Fri 11th January, 2008
    reply
  • Best ak datakl? aku ada pakai 2 hosting skrang. Igt nak try gak datakl,bole aku buat comparison coz hosting yg kat kasyah.com tu kekadang mengong la

    kaSyah
    Mon 14th January, 2008
    reply
  • try je..mende free hehe~

    od3n
    Thu 17th January, 2008
    reply

Wanna say something?

If you've got an opinion about Pakej Refugees Special DataKL - then why not say something? You can even subscribe to these comments via RSS!

:

: