Lesen McAfee VirusScan Plus 2008 Percuma 22.03.08

Free McAfee VirusScan Plus 2008

Langganan setahun McAfee VirusScan Plus 2008 berharga lebih kurang USD40 untuk single machine. Tetapi, dengan promosi dari Natwest, McAfee VirusScan 2008 boleh didapati dengan percuma.

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah dengan klik pada banner “Free PC Security Protect your PC for 12 months with McAfee VirusScan Plus” di laman web Natwest.

McAfee VirusScan Plus Features:

# Offers 6 in 1 PC Protection from viruses, spyware and hacking so you can safely surf the web
# Helps you avoid unsafe websites with McAfee SiteAdvisor’s proprietary website safety ratings
# Security service that continuously and automatically updates with the latest software and threat security data to all your PCs
# Easily add and manage security for multiple PCs in your home
# Improves your PC health by cleaning clutter off your computer
# Enhanced and streamlined security performs faster and requires less of your computer’s resources than previous versions

Pastikan anda telah mendaftar dan mempunyai akaun untuk mendapatkan tawaran percuma ini.

Ikuti langkah berikut untuk mendapatkan lesen McAfee VirusScan Plus 2008 percuma untuk melindungi komputer anda dari virus, spyware, laman web merbahaya dan hacker selama setahun.

  • 1. Ikuti link ini dan klik pada banner yang memaparkan “Free PC Security Protect your PC for 12 months with McAfee VirusScan Plus”.
  • 2. Tekan butang Register Now.
  • 3. Masukkan nama, emel dan kata laluan serta klik I Agree.
  • 4. Klik Go to My Account.
  • 5. Anda akan melihat McAfee VirusScan Plus dalam senarai di laman akaun. Muat turun dengan klik pada ikon Download/Install.

Free McAfee VirusScan Plus 2008

  • 6. Scroll ke bawah dan klik butang I Agree.
  • 7. Klik download button dan anda akan memuat turun DMSetup.exe bersaiz 621KB.
  • 8. Run DMSetup.exe setelah selesai muat turun. Log masuk dalam akaun anda dan mula memuat turun dengan klik pada butang Download.

Free McAfee VirusScan Plus 2008

  • 9. Tunggu sehingga proses muat turun McAfee VirusScan Plus selesai.
  • 10. Selesai muat turun, klik Install dan ikuti arahan on-screen.

Free McAfee VirusScan Plus 2008

Voila! Sekarang anda telah memasang versi penuh perisian antivirus McAfee VirusScan Plus 2008 untuk melindungi komputer anda dari virus, spyware, laman web merbahaya dan hacker selama setahun ;)

 

Related Articles

13 Comments

  • [...] Read the rest of this great post here [...]

    » Lesen McAfee VirusScan Plus 2008 Percuma
    Sat 22nd March, 2008
    reply
  • nai

    nar
    Fri 4th April, 2008
    reply
  • tak jumpa pun tempat nak click tu… ada lagi tak tawaran dia ni…

    am
    Sat 19th April, 2008
    reply
  • wah, pc me selalu kener virus.. uhuhu

    en me
    Thu 1st May, 2008
    reply
  • huhu..mcm dah habis jer promo nih..

    wanmus
    Wed 7th May, 2008
    reply
  • me baru je antor pc servis kener virus.. uhuhu

    en me
    Tue 27th May, 2008
    reply
  • eh cek od3n, lame x apdate neh haha.tu jela aku dapat cmment

    wanna
    Mon 16th June, 2008
    reply
  • hi,

    i would like my website http://www.fyroo.com to be review by your blog. how much does it cost?

    also if possible to exchange link?

    please contact me at support@fyroo.com

    firdaus
    Mon 16th June, 2008
    reply
  • Hi, I came through your site , I really don’t wanna sound like spam but hey, would you like to link my site maxamator.com, we are emerging SEO Specialists / PHP developer from India, I’ll show my link love to you from my Pr5 sites :)

    Let me know if you are interested.

    Deekay

    Email: – dk@maxamator.com

    dk
    Thu 26th June, 2008
    reply
  • ye ke?macam dah tamat jer tawaran nih..untuk buang virus, leh pkai combofix dan guna avast antivirus..dapatkan di http://wanmus.com/free-antivirus

    wanmus
    Thu 31st July, 2008
    reply
  • rock bebeh emm…..
    jgn lupe add aku kat myspace
    &
    friendster kkk..
    bye….
    darling or dear””””

    ezary
    Thu 28th August, 2008
    reply
  • salam..oden,igt aku lg ker,kyo macho,haha..
    Ko pun amik sc komp yer,bgs2..leh kongsi2 mklmt beb..

    kyo
    Tue 23rd September, 2008
    reply
  • bantu saya buang anti viarus yang teruk

    abd.gani osman
    Sun 12th April, 2009
    reply

Wanna say something?

If you've got an opinion about Lesen McAfee VirusScan Plus 2008 Percuma - then why not say something? You can even subscribe to these comments via RSS!

:

: