Konsep Telefon Bimbit Nokia 888 17.11.07

Nokia 888

Alat perhubungan peribadi yang menjadikan anda berasa bebas dan riang. Ringan, mudah dan tanpa jagaan rapi. Terpulang kepada pengguna untuk menukar bentuknya mengikut mood masing-masing.

Pengguna tidak perlu lagi meletaknya ke dalam poket atau menggenggamnya seperti biasa. Anda boleh menggulung, membengkok, atau menyangkutnya pada pakaian seperti klip, ke mana sahaja. Ciri ergonomiknya membolehkan Nokia 888 bertukar kepada bentuk telefon bimbit biasa.

Ia memenuhi segala kehendak anda. Dengan e-motions, anda boleh menghantar bentuk love kepada teman wanita atau gambar perkhemahan untuk mengajak teman keluar bersantai. Dengan kata lain, anda boleh berbicara tanpa menulis. Menarik bukan?

Ini adalah konsep asal Nokia 888. Masih dalam proses reka bentuk lagi. Tetapi, jika telefon bimbit ini dikeluarkan, ia pasti akan menyaingi iPhone dalam pelbagai aspek. Nantikan ia ke pasaran sedikit masa lagi!

Designer : Tamer Nakisci

Nokia 888

 

Nokia 888

 

Nokia 888

Related Articles

13 Comments

  • bapak smart tuu..aku nak angkat la camnie…(kalo la aku tak terbeli hs ari tu la)

    tukar theme nmpk..huhu..smart2.

    kaSyah
    Sun 18th November, 2007
    reply
  • Wah… Boleh dibuat sebagai gelang!

    nik2121
    Sun 18th November, 2007
    reply
  • pelik sungguh. haha.

    WaWa
    Sun 18th November, 2007
    reply
  • erk, btol ke ni ? mcm tak percaya je aku tgk..

    aku dah pon add website ko.

    skycrew
    Sun 18th November, 2007
    reply
  • speaker kt celah mana tu? mcm mana nak bercakap dan bagaimana nak taip msg. Aku keliru….

    razifmustapha
    Sun 18th November, 2007
    reply
  • mcm lintah pun ada *rujuk gambarajah paling atas.

    hehe…kamera pon takde. kureng best lah.

    azrn
    Sun 18th November, 2007
    reply
  • Adeh, teknologi cip kertas (RFID) neh… Tapi, logik atau tidak? Skrin itu pun satu masalah….

    Azhar Ahmad
    Sun 18th November, 2007
    reply
  • @WaWa yg pelik itu mungkin yg menarik .
    @skycrew ko rase betol ke? x mustahil kan?
    @razifmustapha ko tgk je video die kt atas tue, mungkin ade jwpnnya, aku nggak berapa pasti.
    @azrn lintah?? lintah darat ke lintah air?
    @Azhar Ahmad RFID?? teknologi cip kertas?? huh. jom tnye uncle google.

    od3n
    Sun 18th November, 2007
    reply
  • menarik lah nokia 888…
    canggih betul…
    mcm tak caya je…
    betul ke ada ni?
    bila boleh beli di malaysia ni?

    han

    Panduan FTP
    Sun 18th November, 2007
    reply
  • Tak logik Dari pemikiran masa depan6. Tan Sri Dato’ Seri Ali Abul Hassan bin Sulaiman (September 1998 – April 2000)

    Prof phoney
    Mon 11th July, 2011
    reply
  • Wahh…best ne canggih …..dah ada kat Malaysia ker??? ….w/pun tak ada camera tapi kalau pakai h/p ne musti orang tertarik nak tengok….

    lotus liz
    Wed 2nd November, 2011
    reply