Elyana – Kalis Rindu 12.01.08

[audio:http://www.od3n.com/audio/Elyana_-_Kalis_Rindu.mp3]

Lirik lagu Elyana – Kalis Rindu

Desiran daun dihembus angin
Tin kosong dan tong golek ke kaki
Membelah sunyiku

Menonton bayang wajahmu di minda
Kala ku sendirian terpisah jauh
Bererti tanpamu

(Bridge)
Babak penantian
Satu ujian
Sekuat mana cinta

(Korus)
Ku tak mungkin
Kalis rindu
Kalis pilu
Bila kau tiada bersamaku
Pendam rindu
Pendam pilu
Hingga kau menjelma ah au…

Berdiri ditingkap merenung ke luar
Lihat kekasih ku yang basah berjalan dalam hujan
Beserta senyuman
Lama ku nantikan

(Ulang bridge & korus)

Sekian detikan waktu berlalu
Di alam berkasih
Menjadi rakaman yang berharga
Tak terharga yang berharga

Related Articles

30 Comments

  • lagu fav nie

    afham
    Sun 20th January, 2008
    reply
  • ahahahhaha, tergelak… Oden jiwang rupanya….

    Azhar Ahmad
    Mon 21st January, 2008
    reply
  • uwaa.. tak minat lagu ni.. ish..ish hehe.. tak tahu kenape tak minat rase cam musik tak best :(

    syia
    Mon 21st January, 2008
    reply
  • euuuuuwww…. lagu tak hengat :D

    rasso
    Mon 21st January, 2008
    reply
  • best giler lagu nie…..

    syahiras
    Fri 1st February, 2008
    reply
  • best giler lagu nie………. rugi klau x dengar…….

    syafiqah
    Sun 3rd February, 2008
    reply
  • mesti dengar lagu nie tau….

    syafiqah
    Sun 3rd February, 2008
    reply
  • best gilerkk lAgu nIe…

    pinky
    Wed 6th February, 2008
    reply
  • best gile lagu nie…

    pinky
    Wed 6th February, 2008
    reply
  • Hai suma>>>>aku minat bangat lah kat lagu nie………

    Iyan
    Wed 6th February, 2008
    reply
  • best tul lagu elyana ni…x boring langsung…elyana mmg best

    iza
    Wed 6th February, 2008
    reply
  • lagu ni not bad…
    tapi aku tabik singer yang compose lagu sndiri je
    haha…
    mcm avril ke ok gak
    bila malaysia nak kuar penyan yi y talent bole compose lagu…
    cube la pk kwan2

    buskez
    Sat 9th February, 2008
    reply
  • NAK VIDEO KALIS RINDU!!!
    MNE NK DPT HA?? :(

    SALAM
    Thu 14th February, 2008
    reply
  • enjoy betul dgr lagu ni~

    deennasour
    Mon 25th February, 2008
    reply
  • best..

    Fatin95
    Tue 11th March, 2008
    reply
  • mmg best giler lagu ne…len dr yg lain…dhla elyana tu cute bila tukar imej ala ghotic…mcm avril siot…

    kiky
    Wed 12th March, 2008
    reply
  • bagus amat lah elyana!!!! muah muah muah!!!!!!

    onyx hilton
    Wed 12th March, 2008
    reply
  • hebat lah lagu niey… video pon not bad… ala britney hahahahahah

    onyx hilton
    Wed 12th March, 2008
    reply
  • WAKAKA WAKAKA WAKAKA WAKAKA KAKAKAKAKAKAKAKAKA………………..AKU TGH GLER NIEH FSL DGR LG NIH!!BEST SGT RRR……….GUD LUCK ELYANA..I @@@@@@2LOVE@@@@@@@@2UUUUUUUUUUUUUUUU…………..

    HOT TO GO
    Thu 13th March, 2008
    reply
  • saya minat kat elyana tau semua lagu dia saya beli tau ori lagi kalau leh nk jumpa kak elyana!!!elyana go…..

    intan_emelda
    Wed 26th March, 2008
    reply
  • fuyoh!!!!!!!!!!!!!!! best giler lgu kak elyana

    ira
    Tue 1st April, 2008
    reply
  • best giler lagu nieee…. congratulations…. kalau boleh saye nk sangat autograph kak elyana….. Happy Alwaysss……………… kalau boleh saye nk jumpe ngan kak elyana…..

    qamarina
    Sun 27th April, 2008
    reply
  • lagu nie best lah jugak……..

    hawa husna
    Sun 27th April, 2008
    reply
  • aku ske giler lagu ney… cz chicky n ngada2 cket.. but i’m not elyana fanz.hurmn… but myb after diz song. aku jdk dye pny fanz plak kn?but… dye still budak larrr.haha however congrats 4 diz song! pmbawakan yg bguzz.. cayalah opie!

    lyant da lion queen
    Mon 28th April, 2008
    reply
  • best giler laguni!I LIKE IT!congrats to you!you know what,dekat sekolah aku dulu ramai rakan sekelas aku nyanyi laguni….apa nak buat,lagu number 1!cayalah opie!

    yaya
    Mon 27th April, 2009
    reply
  • hai boleh berkenalan.yaya

    emi
    Thu 2nd July, 2009
    reply
  • tah pape x tah lagu ni macam lagu intun je jiwang gilerrrr………………………………………….

    elysa
    Fri 2nd April, 2010
    reply
  • tapi elyana tu cun gilerr…. sanggup nyanyi lagu ni….

    elysa
    Fri 2nd April, 2010
    reply