2 For 2 28.10.07

Scene

Semasa melayari blog beberapa teman, tulisan Fahmishah mengenai peningkatan PageRank blog Tebaboom.Org kepada 4/10 menarik minat aku. Sejak od3n dot net dilancarkan hampir 2 bulan yang lalu, sudah beberapa kali juga aku memeriksa PR blog ini. Namun, mungkin kerana statusnya yang masih baru, PageRank untuk blog ini hanya menunjukkan N/A.

2 For 2

28 Oktober 2007, sekali lagi aku memeriksa PageRank blog ini dan Alhamdulillah setelah hampir 2 bulan berblog, Google memberikan PageRank 2/10 untuk od3n dot net. Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua pengunjung dan pembaca setia blog ini. Tanpa sokongan anda, blog ini tidak akan dapat mencapai tahap seperti sekarang. Aku akan berusaha untuk mengekalkan dan seterusnya memperbaiki pencapaian ini dari semasa ke semasa. Sekali lagi, tahniah untuk Pengunjung dan Pembaca Setia od3n dot net.

Page Rank Icon

Related Articles

15 Comments

  • caya lar oden! dua bulan je dah naik 2! aku dulu berbulan2 baru dapat 3..

    Fahmishah
    Sun 28th October, 2007
    reply
  • Saya juga PR 2, jatuh. huhuhuhuhu

    Azhar Ahmad
    Sun 28th October, 2007
    reply
  • ehe..sebenarnya, aku dipaksa jadi pengunjung n pembaca setia blog 0den. hihihih…

    *lariiiiii…..

    azrn
    Sun 28th October, 2007
    reply
  • oden, aku dulu tak sampai 3 bulan dah naik 3 – saja perangat :)
    ha.ha..anyway, kau nak terkejut apa? kau start blogging je kau dah start mintak link exchange.

    azwan
    Sun 28th October, 2007
    reply
  • uhuh..congratulation atas adenyer PR. Ada blog aku yang baru berusia sebulan pun dh dpt PR. tapi tue la, PR ni actually tkde bende pun. tp cam honor yang diberikan la..ehehe..ape2 pun..trus lah meningkatkan kuality blog ini

    hafreze
    Mon 29th October, 2007
    reply
  • aku tau kau laki..sebab skolah izudin shah semua laki :p

    vangardx
    Mon 29th October, 2007
    reply
  • great pal. tahniah la dah naik PR2.

    kaSyah
    Thu 1st November, 2007
    reply